Florin Talpes
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Numele meu este Florin Talpeș, iar profesia mea este de inginer mecanic în domeniul naval. In anul 2014, o anume situație de viață m-a determinat să caut adânc în ființa mea, pentru a-l descoperi pe ”Dumnezeul personal”.

In anul 2015, curiozitatea de a cunoaște modul în care gândesc și acționează oamenii m-a determinat să caut răspunsurile în cărțile de specialitate, cursuri și work shop-uri și cursuri de dezvoltare personală, iar în 2016 am trecut la o treaptă superioară, intrând în echipa lui John Maxwell. Ceea ce m-a ajutat să dau viață cunostințelor mele intuitive și să invăț diferite tehnici de a aduce eficiență în propria viață.

Pentru că sunt interesat și de viața celorlalți, țin cursuri și work shop-uri de dezvoltare personală, ajutându-i pe cei care își pun întrebările pe care mi le-am pus și eu, să învețe să iși facă ordine în viață, să iși crească stima de sine și să iși descopere potențialul creator,încât să fie proprii stăpâni ai vieții lor.

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.